SUDIJA OČARAN ATMOSFEROM U VEČITOM DERBIJU Nosim emocije iz Beograda kao uspomenu, nezaboravno iskustvo

13:53 | 27-10-2023

Košarka 0

Pamtiće do kraja života

Avramović
FOTO TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ/ bg

Odigran je večiti derbi u Evroligi, u okviru 5. kola ovog takmičenja, gde je pobedu odneo Partizan protiv Crvene zvezde sa 88:86. Crno-beli su bili bolji u poslednjoj deonicu, sačuvali su koncentraciju i došli su do izuzetno važne pobede na ovoj utakmici. 

Teško je reći da je neko u Evropi propustio ovu utakmicu, termin je bio malo drugačiji, pogodan za doslovno svakoga da isprati dešavanja, a o tome govore i slike koje su se pojavile posle samog meča, gde je dosta velik broj poznatih pratio, a oduševljavali su se Grci, Španci, Litvanci... 

Posle utakmice, svoje impresije je izneo i sudija Rain Perandi iz Estonije, koji je delio pravdu uz Migela Anhela Pereza i Gitisa Viliusa. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

GROBARI DOVELI DO LUDILA ŠPANSKE KOMENTATORE Uživaju u himni, to je nestvarno, žive za košarku (VIDEO)

- Saznao sam još sredinom septembra da ću deliti pravdu na ovom meču. Iskusiti ovu vrstu zabave i emocija koje se dešavaju u Areni, to je nešto neverovatno - rekao je Perand. 

On je takođe istakao i da su se spremali za ovaj meč kao i za svaki drugi. 

- Priprema je bila identična kao za svaki meč u Evroligi. Skautrali smo timove na osnovu njihovih prethodnih utakmica, odradili smo i sastanak jutro pre meča, zbog čega smo i odsudili dobru utakmicu. Takođe je na utakmici bio i predsednik sudijske divizije, a dobili smo i pozitivnu uzvratnu ocenu o našim performansama na meču. 

Na kraju, sudija je rekao da će sve pamtiti. 

- Sa ove utakmice... Odneću sve emocije iz ove Arene i čuvaću ih kao uspomenu, jer iskusiti ovako nešto, neverovatno je - zaključio je. 

BONUS VIDEO: 

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading