SAČUVAJ ME BOŽE Željka Obradovića pitali o mogućoj novini u Evroligi, ovo je njegov odgovor

16:00 | 27-10-2023

Košarka 0

Poslednjih dana, glavna tema u svetu košarke bila je rekonstrukcija Evrolige, a među glasinama se pojavila i vest da bi Dubai mogao da ima svog predstavnika

Željko Obradović
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Pored toga, španski portal "Encestando" izneo je informaciju da je Dubai zainteresovan za učešće u ABA ligi, a sportski direktor ovog takmičenja, Milija Vojinović, potvrdio je da su već postignuti određeni dogovori. 


Ovu temu dotakao je i iskusni trener Partizana, Željko Obradović, na konferenciji za medije nakon što je njegov tim ostvario pobedu nad Crvenom zvezdom u dramatičnom večitom derbiju rezultatom 88:86.

– Moje mišljenje jeste da nazovete direktora ABA lige i sve te koje su vam pričali, pošto ja nemam pojma o čemu se radi. Zamislite da se još bavim time, uz ovo što imamo s timom i ovim utakmicama, da se bavim i time da li će Dubai da igra. Sačuvaj me Bože, ali najiskrenije, ja nemam te informacije, ja prvi put čujem. Izvinjavam se, ali ja sam koncentrisan na moj tim. Bilo je pitanje na prošloj o novom igraču, nemam vremena, ja stvarno nemam vremena, vi shvatate šta znači igrati dva derbija u dva dana, a kad prođe derbi, idemo u Baskoniju, pa sledeća utakmica, Split ne znam kako ćemo ići, da li ćemo autobusom, da li će trajati 14 sata, u tom smislu – jasan je bio Obradović.

"O ČEMU PRIČATE, IZDAO VAS JE ZA PARE" Grci besni na Lesora, šta li će tek na ovo reći navijači Partizana

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Kad jednom postaneš miljenik "grobara", to ostaneš zauvek! To je slučaj i sa Matijasom Lesorom koji ove sezone igra u Panatinaikosu, a koji je prošle godine ostavio dubok trag u klubu iz Humske. 


Falio je francuski centar u ovom meču, i navijačima, ali i saigračima, pošto su ga Avramović i Naneli još na parketu pozvali putem video poziva kako bi zajedno proslavili pobedu. 

BONUS VIDEO: 

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading