MICIĆEVA TROJKA ZA ISTORIJSKI DEBI U NBA LIGI Bogat porogram u najjačoj ligi sveta obeležio Vasilije i pobeda njegove Oklahome (VIDEO)

08:47 | 28-10-2023

Košarka 0

To je bio ujedno i jedini njegov šut

Vasilije Micić
The Canadian Press via AP

Bogato veče u NBA ligi začinili su i akteri iz Srbije, a posebno će ga pamtiti Vasilije Micić. On je u pobedi Oklahome Siti Tander na gostovanju Klivlend Kavalirsima postigao svoje prve poene na debiju u NBA ligi.

Njegov tim je upisao i pobedu 108:105, a doskorašnji igrač Anadolu Efesa je šansu dobio u drugoj polovini treće četvrtine.

Za tačno šest minuta na parketu uputio je samo jedan šut za tri i pogodio ga je, a uz to je podelio i jednu asistenciju i izgubio dve lopte.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

HARDENU ZABRANJENO DA PUTUJE Službenik obezbeđenja mu nije dozvolio da uđe u avion

Meč je u načelu obeležio pravi revolveraški obračun Donovana Mičela, koji je u poraženom timu ubacio 43 poena (15/27 FG) uz 8 skokova i 5 asistencija, kao i Šai Gildžus-Aleksander sa 34 poena, 11 skokova, 4 podeljena pasa za koš i po 5 ukradenih i izgubljenih lopti!

Luguenc Dort je pomogao svom zemljaku sa 25 poena, a u rotaciji nije bilo rovitog Alekseja Pokuševskog.

Oklahoma je zabeležila drugu pobedu, a Klivlend prvi poraz. 

BONUS VIDEO: 

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading