LESOR NA METI KRITIKA GRČKIH NAVIJAČA ZBOG PARTIZANA Centar iz Francuske je imao spreman odgovor na to

09:40 | 28-10-2023

Košarka 0

Francuz nije bio baš preterano srećan

Lesor
EPA-EFE/GEORGIA PANAGOPOULOU

Košarkaši Panatinaikosa su slavili protiv Baskonije u svojoj "OAKA Areni", gde su bili bolji sa 95:81, čime su upisali svoj drugi trijumf u ovom takmičenju u novoj sezoni. Zeleni su upisali pobedu, a najzaslužniji za to bio je Matijas Lesor.

Inače, Matijas Lesor je bio u centru pažnje i pre ove utakmice, pošto je dan ranije ostavio poruku posvećenu njegovom bivšem klubu, Partizanu, koji je igrao večiti derbi sa Crvenom zvezdom.

Nakon toga, nakon derbija, Lesora su pozvali i bivši saigrači, a on se javio i slavio pobedu sa njima. To je zasmetalo navijačima Panatinaikosa, koji su ga i napali na neki način, a posle Baskonije, on je dao izjavu, gde je pokušao i da opravda svoje postupke.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

PRVO MESTO DELE MILJENICI "DELIJA" Igrači odlučili ko su najprljaviji košarkaši u Evroligi

- Nažalost, video sam na društvenim mrežama, ali ne obraćam pažnju na to. Da rasčistimo, nekada sam već pričao o tome, rekao sam da imam braću u timu, a s njima ću pričati i za 10 godina, javljaću se na telefon. I dalje ću ih zvati, jer su mi braća. Nisu samo prijatelji, nisu to samo "ljudi u timu", proživeli smo mnogo stvari zajedno, postali smo bliski. Kada braća pobede, ja sam srećan. Večeras sam pokazao da igram za ovaj tim i da sam igrač Panatinaikosa i da ću svaki put dati sve od sebe da pobedim. Ali, ova utakmica (derbi sa Zvezdom) je bila važna za Partizan, bio sam srećan. Bio sam kod kuće, pozvali su me, javio sam se kao što bi se javio svakome. Slavili su s navijačima, lepo je što su i oni pomislili na meče, to samo pokazuje našu vezu i koliko poštovanja i ljubavi imamo jedni prema drugima. 

BONUS VIDEO: 

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Nikola Kalinić
Košarka

UBILI SU NAS Oglasio se Nikola Kalinić

16:40

3 maj, 2024

Košarka

Košarkaš Barselone Nikola Kalinić rekao je posle debakla u četvrtom meču četvrtfinala plej-ofa Evrolige i poraza od 34 razlike (58:92) da ih je Olimpijakos fizički "ubio" na terenu i istakao da ekipa sad želi da iskoristi prednost domaćeg terena za koje se borila tokom regularnog toka sezone.

Komentari(0)

Loading