ŠPANSKI KLUB U KRIZI Trenera Baskonije pitali o smeni i dolasku Duška Ivanovića, on imao jasan odgovor

13:40 | 28-10-2023

Košarka 0

Đoan Penjaroja ističe da je miran

Đoan Penjaroja
EPA-EFE/TILO WIEDENSOHLER

Košarkaši Baskonije doživeli su novi poraz u Evroligi, treći vezani, zbog čega je pritisak na trenera Đoana Penjaroju dodatno pojačan. 

Već nekoliko dana se priča da će Penjaroja da napusti klupu, a te glasine su intenzivirane nakon što je Duško Ivanović dobio otkaz u Zvezdi i postao slobodan. 

Baskonija je trenutno na 16. mestu sa učinkom od jedne pobede i četiri poraza, a poslednji je došao u Atini od Panatinaikosa, koji je slavio sa 95:81. 

Posle meča je Penjaroja upitan i o svom statusu i glasinama da će uskoro biti bivši i da će ga zameniti Duško Ivanović, ali on ističe da je miran. 

LESOR BEZ PREMCA Francuz razbio Baskoniju, pa dobio MVP priznanje

- Radiću svoj posao, radiću sve dok imam posla. Nisam navikao na sve ovo, ali ostajem miran. Prethodna nedelja je bila teška ne samo za mene, već i za ceo tim - rekao je Penjaroja. 

Kada je u pitanju meč protiv Panatinaikosa, Penjaroja se zahvalio svima u ekipi na jedinstvu, ali deluje po ovom komentaru i da se možda između redova i opraštao.

- Ekipa je ostala jedinstvena. Zahvalan sam i ponosan za zalaganje mojih igrača, stručnog štaba, pomoćnika, fizioterapeuta, ali i medija. Iako smo imali problema pre meča, igrali smo dobro protiv dobrog tima, trebalo nam je više energije u poslednjih 10 minuta. Bilo je jasno da smo umorni u tim minutima - opisao je Penjaroja. 

BONUS VIDEO: 

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading