IGRA ZA SEBE, NE DA LOPTU NIKOME Bivši košarkaš Partizana opleo po Nejpiru

14:22 | 28-10-2023

Košarka 0

Doveden kao najveće pojačanje, a igra jako loše na početku sezone

Nejpir
FOTO TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC/ bg

Košarkaši Crvene zvezde nalaze se u ozbiljnoj krizi, a jedan od glavnih krivaca za slab početak sezone je Šabaz Nejpir.

Amerikanac je doveden kao najveće pojačanje crveno-belih, međutim, ne da nije opravdao očekivanja, nego je na većini utakmica bio glavni krivac za poraz tima sa Malog Kalemegdana.

Nejpir je odigrao katastrofalno u završnici derbija koji je pripao Partizanu.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Nekadašnji košarkaš Partizana Nenad Miljenović smatra da Šabaz igra za sebe.

- On igra za sebe, u nekom svom ritmu i u ritmu svojih poteza - kako bi on hteo. Ne deluje mi kao da ima širu sliku da li je to dobro za ekipu i kako to treba da izgleda celokupno. Sad su ekipe, onako što se kaže, 'provalile su ga' da mu ne prija prosto agresivnost defanzivna kako na lopti tako i u 'pik end rolu' jer ne voli da se reši lopte. Samim tim ceo napad Zvezde nema nikakav 'flou' jer on ne pušta loptu na vreme, a onda uđe Teodosić pa onda sve izgleda normalno - kaže Miljenović i dodaje:

- Vidi kako Teo lako pusti loptu, a to je razlika, u tim detaljima kada neko oseća ekipu, kada je neko pravi plejmejker, a sa druge strane neko ko realno nije. Nejpir već pokazuje nekim rešenjima da on je više na poziciji dva nego na poziciji jedan što za Zvezdu možda i nije dobro jer se sigurno očekivalo od njega da bude nosilac, a da Teo bude neko ko će da pripomogne, a ne da nosi Zvezdu tokom cele sezone. A na kraju će ispasti drugačije, da će Teo morati da bude taj koji će da nosi. Mislim da se trener Sferopulos onako malo reputacijski odlučio za Nejpira u smislu 'derbi je, imamo neku prednost, bolje i da izgubim sa Nejpirom nego da sad pustim Jaga'. Iako je Jago bio odličan! - rekao je nekadašnji košarkaš Nenad Miljenović u podkastu "EuroleagueChitChat".

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading