"OČEKUJE NAS POTPUNO DRUGAČIJA UTAKMICA OD PRETHODNE" Sferopulos uoči novog duela sa Partizanom

14:00 | 29-10-2023

Košarka 0

Sutra nas očekuje drugi ovosezonski "večit"i derbi

FMP - Zvezda
ABA liga/Ivica Veselinov

Košarkaši Crvene zvezde sutra ponovo gostuju Partizanu, ali sada u okviru ABA lige. Crvena zvezda traži nastavak pobedničke serije pošto je uz Budućnost još uvek jedina perfektna. Partizan je pre samo dva dana savladao Crvenu zvezdu u okviru Evrolige, a trener Crvene zvezde Janis Sferopulos smatra da će ovo biti skroz drugačiji duel od prvog ovosezonskog "večitog" derbija.

POZNATE SUDIJE Evo ko će deliti pravdu u drugom ovosezonskom večitom derbiju

-Po drugi put u četiri dana očekuje nas utakmica sa istom protivnikom. Svesni smo da nas očekuje potpuno drugačija utakmica od prethodne. Iz nje treba da izvučemo zaključke. Ovo je ABA liga koja nam je jako važna, daćemo sve od sebe jer nam je i ova utakmica jako važna- rekao je Sferopulos za klubskli sajt.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Dejan Davidovac je takođe izneo očekivanja pred ovaj duel.

-Pred nama je još jedna utakmica sa Partizanom, druga u kratkom periodu. Ovo je potpuno druga priča i drugo takmičenje ali cilj ostaje isti. Pokušaćemo da izvučemo neke pouke iz prethodne, da ponovimo stvari koje su bile dobre, da korigujemo neke stvari i da dođemo do cilja, a to je pobeda koja bi nam mnogo značila- jasan je Dejan Davidovac.

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading