ČEKA NAS NOVI DERBI Partizan i Zvezda biju bitku u ABA ligi, evo ko je favorit prema kladionicama

15:15 | 29-10-2023

Košarka 0

Crno-beli igraju pred domaćim navijačima

Avramović
FOTO TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ/ bg

Posle Večitog derbija u Evroligi, Partizan i Crvene zvezda igraju novi duel, i to, ovog ponedeljka od 20 sati u meču 5. kola ABA Lige. 

Crno-beli su u ABA ligi doživeli iznenađujući poraz od Mege, ali su onda u Evroligi uspeli da se konsoliduju i, uz dosta muke, u poslednjim momentima prelome meč i dođu do pobede nad večitim rivalom. Sa druge strane, iza crveno-belih je promena trenera, a Janis Sferopulos startovao je pobdom nad FMP-om, a onda je usledio poraz od Partizana. 

OVO JE ALEKSIN SVET, A MI SAMO ŽIVIMO U NJEMU Evroliga objavila video posvećen Avramoviću pred novi derbi, ovo će razbesneti delije (VIDEO)

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Shodno svemu viđenom kladuionice daju prednost crno-belima pred novi duel koji se igra pred njihovim navijačima. 

Tako, objavljene su i kvote.  Na trijumf Partizana kvota je 1.51 - 1.70, a  na trijumf crveno-belih kvota se kreće od 2.20 do 2,70.

Da pdosetimo, crveno-beli su neporaženi u dosadašnjem delu ABA lige.

BONUS VIDEO: 

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading