ČEKA NAS NOVI DERBI Partizan i Zvezda biju bitku u ABA ligi, evo ko je favorit prema kladionicama

15:15 | 29-10-2023

Košarka 0

Crno-beli igraju pred domaćim navijačima

Avramović

Posle Večitog derbija u Evroligi, Partizan i Crvene zvezda igraju novi duel, i to, ovog ponedeljka od 20 sati u meču 5. kola ABA Lige. 

Crno-beli su u ABA ligi doživeli iznenađujući poraz od Mege, ali su onda u Evroligi uspeli da se konsoliduju i, uz dosta muke, u poslednjim momentima prelome meč i dođu do pobede nad večitim rivalom. Sa druge strane, iza crveno-belih je promena trenera, a Janis Sferopulos startovao je pobdom nad FMP-om, a onda je usledio poraz od Partizana. 

OVO JE ALEKSIN SVET, A MI SAMO ŽIVIMO U NJEMU Evroliga objavila video posvećen Avramoviću pred novi derbi, ovo će razbesneti delije (VIDEO)

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Shodno svemu viđenom kladuionice daju prednost crno-belima pred novi duel koji se igra pred njihovim navijačima. 

Tako, objavljene su i kvote.  Na trijumf Partizana kvota je 1.51 - 1.70, a  na trijumf crveno-belih kvota se kreće od 2.20 do 2,70.

Da pdosetimo, crveno-beli su neporaženi u dosadašnjem delu ABA lige.

BONUS VIDEO: 

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

ŽKK Crvena zvezda
Košarka

Veliki dan za košarku u Srbiji!

19:51

17 oktobar, 2024

Košarka

Košarkaški savez Srbije je postigao dogovor sa strateškim partnerom Arena Sport TV da utakmice Prve ženske lige Srbije od narednog vikenda budu direktno prenošene, svakog vikenda po jedna utakmica, dok će polufinalne i finalna serija PŽLS kompletne biti uživo u prenosima na kanalima našeg najpoznatijeg sportskog provajdera.

Komentari(0)

Loading