OVO ĆE RAZBESNETI "PARTIZANOVCE" Čuveni srpski trener otkrio kako su crno-beli pobedili Zvezdu

07:00 | 30-10-2023

Košarka 0

Već večeras na programu je novi duel večitih rivala, a ponovo će domaćin biti Partizan.

Partizan - Zvezda
FOTO TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ/ bg

 

Poznati košarkaši trener Vlade Đurović komentarisao je večiti derbi u Evroligi, ali i najavio onaj koji sledi u ABA ligi.

Najpre je pričao o Kevinu Panteru.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Panter je već dugo u krizi, možda je to ta povreda, ali... Svaki igrač prolazi kroz krizu forme, ali ovo već dugo traje za njega. Ovo traje od početka sezone i najbolje za njega je da to sa zadnjom ložom završi i onda igra normalno - naglasio je Đurović i istakao da Hangi nije bilo teško da čuva Pantera, a kada je preuzeo Avramovića - razigrao je heroja crno-belih"

Već večeras na programu je novi duel večitih rivala, a ponovo će domaćin biti Partizan.

- Da je Zvezda dobila, Partizanu se ne bi lepo pisalo. Prvo su izgubili od Mege, pa onda da su i pred svojom publikom... Bog ih je pogledao i vratilo im za poraz od Reala. Mislim da je sada psihološka prednost na strani Partizana. Zvezda ima kredit jer je Partizan izgubio od Mege i ne mislim da će sad da se tresu igrači Zvezde od treme, mala je prednost na strani Partizana zbog načina na koji je pobedio - smatra Đurović.

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading