U SRPSKOM DERBIJU SE PITA SAMO JOKIĆ Denver demolirao Oklahomu, Pokuševski i Micić se nisu lepo proveli protiv Džokera (VIDEO)

22:41 | 29-10-2023

Košarka 0

Jokićeva ekipa ubedljivo do nove pobede.

NBA
AP Photo/Nate Billings

Košarkaši Denver Nagetsa savladali su Oklahoma siti Tander na gostovanju sa 128:95 uz sjajnu partiju našeg reprezentativca Nikole Jokića.

Pobednik je bio rešen praktično posle prvog poluvremena i nije se dovodio u pitanje krajnji ishod meča. Gosti iz Kolorada brzo su postavili sopstveni ritam, napravili dvocifrenu razliku i samo je uvećavali kako je meč odmicao.

NBA AP Photo/Nate Billings
 

Jokić je ponovo bio sjajan lider i odlučno vodio ekipu do novog trijumfa, dok za Vasilija Micića i Alekseja Pokuševskog nije bilo šanse na ovom meču.

Najefikasniji u sastavu tima iz Kolorada bio je srpski košarkaš Nikola Jokić sa 28 poena, 14 skokova i pet asistencija. Majkl Porter dodao je 20 peona, devet skokova i dve asistencije. U domaćoj ekipi istakao se mladi Čet Holmgren sa 19 poena i četiri asistencije.

Srpski košarkaš Vasilije Micić na parketu je proveo 14 minuta uz učinak od dva poena i tri asistencije, dok je Aleksej Pokuševski igrao 13 minuta, uz učinak od jednog poena i jednog skoka.

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading