LEJKERSI IZGUBILI U PRODUŽETKU Kari ponizio velikog provokatora u NBA ligi, Vezenkov iskoristio pet minuta (VIDEO)

08:26 | 30-10-2023

Košarka 0

Košarkaši Golden Stejta pobedili su Hjuston sa 106:94 uz 24 poena Stefa Karija, koji se dobro zabavio protiv Dilona Bruksa, najvećeg cirkuzanta NBA lige

Stef Kari
AP Photo

Stef Kari je imao još sedam skokova i šest asistencija, šutirao je 6/14 za tri, a ukupno 6/16 iz igre. Jedan šut se izdvojio, kad je Stef naivno iz igre izbacio Dilona Bruksa, najvećeg provokatora u NBA ligi. Znao je to adekvatno i da proslavi, a Bruks je meč završio sa 12 poena, četiri skoka i dve asistencije. Grin je bio najbolji u Rokitsima sa 21 poenom, Šengun je dodao 19, Smit 14.

 

 

U Voriorsima, Tompson je bio na 19, Pejton na 15, a Vigins na 13 poena. 

MAESTRALNA PARTIJA KAPITENA SRBIJE Ovo su svi poeni i najbolji potezi Bogdanovića u meču protiv Milvokija (VIDEO)

Sa druge strane, Filadelfija je razbila Portland uz 35 poena, 15 skokova i sedam asistencija Džoela Embida, kog je Maksi ispratio sa 26 poena i 10 skokova, Haris je još bio efikasan sa 24 poena. Filip Petrušev dobio je samo dva minuta i 41 sekund, to je bilo dovoljno za skok. U Blejzersima, Šarp je imao 20 poena, Brogdon 18. 

Klipersi nisu imali milosti prema Sparsima, u tome se istakao Lenard sa 21 poenom, Džordž i Vestbruk ubacili su po 19, "loš momak" iz Denvera Bouns Hajland došao je do 18 poena, a Zubac do 16. U taboru Sparsa, Vasel je imao 14 poena, Osman 12, a Vembanjama 11 uz pet skokova i dve asistencije. 

Kalifornijski triler pripao je Sakramentu protiv Lejkersa, najveće zasluge ima Foks sa čak 37 poena uz osam asistencija i četiri skoka. Dejvis je predvodio tim iz Los Anđelesa sa 30 poena i 16 skokova, Lebron Džejms imao je 27 poena i 15 skokova, dve asistencije nedostajale su mu za tripl-dabl. 

Monk je još bio adut Kingsa sa 22 poena, a Sabonis je sa 15 poena i 12 skokova imao standardan dabl-dabl. Do svoje role došao je i Vezenkov sa 11 poena i četiri skoka, proveo je 18 minuta na parketu uz 4/10 iz igre.

 

 

BONUS VIDEO: 

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading