IZNENAĐENJE U "ARENI" Reprezentativac Hrvatske se pojavio na meču Partizana i Zvezde, društvo mu pravi muž Ane Ivanović (FOTO)

19:55 | 30-10-2023

Košarka 0

Zanimljiv detalj iz najveće srpske dvorane.

ABA liga
ABA liga/Dragana Stjepanović

 

Hrvatski fudbalski reprezentativac Ivan Perišić i hrvatski košarkaški stručnjak Aleksandar Petrović došli su večeras u Štark arenu da na licu mesta gledaju derbi Petog kola ABA lige, u kojem Partizan dočekuje Crvenu zvezdu.

Perišić, fudbaler Totenhema, vicešampion sveta (2018) i treći na planeti (2022) sa reprezentacijom Hrvatske, došao je u Arenu na štakama, jer se još uvek oporavlja od teške povrede.

ABA liga ABA liga/Dragana Stjepanović
 

Petrović, rođeni brat pokojnog Dražena Petrovića, bio je nedavno selektor Brazila, a vodio je i reprezentaciju Hrvatske.

U utakmici Petog kola regionalne ABA lige, košarkaši Partizana večeras od 20 sati u Štark areni igraju meč protiv večitog rivala Crvene zvezde.

 

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading