U EVROLIGI PUKLA NBA BOMBA Hteli ga večiti, on potpisao za Panatinaikos

14:24 | 31-10-2023

Košarka 0

NBA bomba je pukla u Evropi...

Kendrik Nan
AP Photo/John Bazemore

Američki košarkaš Kendrik Nan novi je igrač Panatinaikosa! To je sasvim otvoreno otkrio gazda kluba, Dimitris Janakopulos, objavivši na Instagramu samo sliku bivšeg NBA igrača, koji je od 2019. do ovog leta igrao za Majami, Lejkerse i Vašington.

Svojevremeno je bio član najbolje ruki petorke lige 2020. godine, tokom sezone u kojoj je čak tri puta dobijao priznanje za najboljeg debitanta u ligi, a zvanično je bio i drugi najbolji ruki te sezone.

Sada će Nan u Panatinaikosu zauzeti važnu ulogu u bekovskoj liniji, što bi moglo da dovede do rastanka sa bivšim košarkašem Zvezde Lukom Vildozom, koji posle razočaravajućeg kraja u Beogradu ni u Atini nije opravdao očekivanja trenera Ergina Atamana.

Kendrik Nan je čitavog leta dovođen u vezu sa nizom evroligaša, među njima i sa Partizanom i Olimpijakosom, ali je ipak završio u hali OAKA.

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

Za više sportskih informcija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading