NE RAZMIŠLJAM O NOVIM IGRAČIMA Trener Zvezde otkrio u kakvom su stanju Nedović, Lazić i Hanga, pa pomenuo Bjelicu

13:47 | 01-11-2023

Košarka 0

On je potvrdio i da će razgovarati i sa Nemanjom Bjelicom, koji je i dalje košarkaš Zvezde, ali još uvek ove sezone nije proveo ni minut na terenu.

Sferopulos
Marko Metlaš

 

Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos, pred utakmicu protiv Bajerna u šestom kolu Evrolige, rekao je da je zadovoljan kvalitetom ekipe i istakao da klub nije na tržištu, uprkos najavama pojedinih medija.

- Ne razmišljam o novim igračima, zadovoljan sam kvalitetom ekipe. Ne zaboravite da od mog dolaska nisam imao na raspolaganju Nedovića, koji kao i Lazić nije igrao oba derbija. Takođe, Hanga nije igrao drugi meč protiv Partizana - istakao je grčki stručnjak uoči treninga pred meč sa Bajernom u Evroligi.

On je potvrdio i da će razgovarati i sa Nemanjom Bjelicom, koji je i dalje košarkaš Zvezde, ali još uvek ove sezone nije proveo ni minut na terenu.

- Da, razgovaraću sa njim, ali sad je prioritet da savladamo Bajern i vratimo se u pobednički ritam - zaključio je Sferopulos.

 

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

 

Za više sportskih informcija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading