AVRAMOVIĆ I DOUŽER SIGURNI PRED PUT U VITORIJU "Idemo da pobedimo Baskoniju"

16:00 | 01-11-2023

Košarka 0

Košarkaši Partizana nakon dve pobede protiv Crvene zvezde okreću se gostovanju u Vitoriji

Derbi
Marko Metlaš

Košarkaši Partizana u petak od 20:30 ići će na megdan Baskoniji na čijoj će klupi debitovati Duško Ivanović. Uoči ovog duela pričali su Aleksa Avramović i Pi Džej Doužer.

-Dve pobede protiv Zvezde su nam izuzetno važne, ali idemo dalje. To je sada prošlost i okrećemo se Baskoniji, rekao je košarkaš Partizana Aleksa Avramović pred gostovanje španskom timu u šestom kolu Evrolige.

-Moramo da se oporavimo jer sledi Baskonija koja je promenila trenera i koja će svakako izaći maksimalno motivisana protiv nas. A mi ćemo doći još motivisaniji pod velom ovih dobrih pobeda. Idemo da pobedimo Baskoniju- istakao je Avramović i naglasio da ekipi nedostaju kapiten Kevin Panter i Mateuš Ponitka.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

-Koga god da nema, moramo da nađemo ekstra motivaciju i ekstra snagu da povučemo- dodao je srpski reprezentativac.

-Sad su to bili Kaminski, Doužer, Anđušić. I Trifunović i Jaramaz, Ledej je pogodio veoma bitan šut pred kraj-, podsetio je Avramović.

Amerikanac Pi Džej Doužer rekao je da je zadovoljan pobedama u dva derbija, ali da je sledeća utakmica uvek najvažnija.

-Zato smo tu, volimo da igramo, spremni smo za sledeću utakmicu koja je najvažnija. Važan je i svaki poen, pokušavamo da igramo svih 40 minuta i da se vratimo kao pobednici. Mnogo je utakmica, svaki tim daje sve od sebe i u svakom trenutku sve može da se preokrene", istakao je Doužer.

 

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading