JOKIĆ NE MOŽE SVE SAM Nikola ostao bez pomoći, Denver doživeo prvi poraz u sezoni

07:11 | 02-11-2023

Košarka 0

Kraj sjajne serije... Košarkaši Denvera doživeli su prvi poraz u sezoni, a od Nagetsa ovoga puta bila je bolja Minesota 110:89

Nikola Jokić
AP/Wilfredo Lee

Sjajno je Denver otvorio sezonu, upisao je četiri vezana trijumfa, ali... Ovoga puta nisu mogli više, i Minesota je uspela da zaustavi Nikolu Jokića i drugove.

Srbni je ponovo je bio sjajan. Na terenu je proveo pola sata i imao je učinak od 25 poena, 10 skokova i tri asistencije. Šutirao je 11 od 23 iz igre, mada je dodao i pet izgubljenih lopti.

Džamal Marej je šutirao 0 od 9 u prvom poluvremenu, što je bio ubedljivo njegov najgori šut u NBA karijeri sa stanovišta efikasnosti. Na kraju je, doduše, imao učinak od 14 poena, šest asistencija i pet skokova.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Kada se uzme u obzir da su samo Jokić i Marej bili dvocifreni kod Denvera, onda je jasno zbog čega su Nagetsi pretrpeli prvi poraz u sezoni.

S druge strane, Edvards je imao 24 poena u redovima Vukova. Karl-Entoni Tauns je dodao 21 i osam skokova, Konli 17, Reid 16, dok je Rudi Gober uhvatio 12 skokova - uz samo četiri poena.

 

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading