ČUDO OD IGRAČA Vembi se igrao sa Durentom, on je sledeća velika stvar u košarci

08:03 | 03-11-2023

Košarka 0

Ovaj momak je čudo od igrača...

Viktor Vembanjama
EPA-EFE/ADAM DAVIS SHUTTERSTOCK OUT SHUTTERSTOCK OUT

Mladi francuski košarkaš Viktor Vembanjama još jednom je pokazao da nije bez razloga bio prvi pik na ovogodišnjem NBA draftu i da zaista postoje razlozi zašto ga mnogi smatraju "sledećom velikom stvari" košarke.

U svojoj tek petoj utakmici u NBA, odigrao je maestralno i zabeležio je čak 38 poena i deset skokova, za divljenje i Kevina Durenta!

San Antonio je drugi put ove sezone pobedio Feniks, ovoga puta znatno lakše 132:121, za razliku od nedavnog prošlog susreta koji je rešen u dramatičnoj završnici, a čak je i Durent prišao Vembanjami na kraju utakmice i rekao mu da je velika budućnost pred njim.

Kako i da ne pomisli tako nešto kada je na različite načine stigao do 38 poena, šutiravši pritom 15/26 iz igre, uz tri pogođene trojke iz šest pokušaja.

Vembi je imao pomoć Kolinsa koji je dodao 19 poena, Vasel je imao 17, Sohan je dodao 14 poena i imao je čak devet asistencija, pa Džedi Osman 13, Trej Džons dabl-dabl sa 12 poena i 10 skokova... Dakle, Greg Popovič je napravio jednu vrlo skladnu ekipu koja trenutno daleko bolje funkcioniše od drim-tima iz Arizone.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading