MIJOVIĆ VERUJE U POBEDU PROTIV ZVEZDE "Idemo na noge jednom od najvećih favorita lige"

16:20 | 04-11-2023

Košarka 0

Košarkaši Budućnosti nakon poraza u Evrokupu nastavljaju takmičenje u Jadranskoj ligi, te gostuju Crvenoj zvezdi

Petar Mijović
Alo/ Marko Metlaš

Crvena zvezda će u okviru šestog kola Evrolige ugostiti Budućnost u derbiju kola. Crveno-beli su savladali Bajern i u nešto boljem raspoloženju dočekaće rivala, dok je Budućnost poražena u Evrokupu.

Istorija govori da su Crvena zvezda i Budućnost veliki rivali na Jadranu, a pred ovaj duel, o domaćinu pričao je trener Budućnosti Petar Mijović.

TEO ZAUZEO DVA MESTA Ovo je Top 10 najboljih poteza šestog kola Evrolige (VIDEO)

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

-Sigurno da idemo na noge jednom od najvećih favorita lige, uz Partizan sigurno favorit broj jedan. Crvena zvezda je ekipa koja je sastavljena od velikog broja izuzetnih igrača, po njihovom samom priznanju građeni za najveće ambicije u Evroligi.

Buzdućnost će kao lider tabele sa velikim ambicijama doći na megdan Crvenoj zvezdi.

-Mi posle teškog poraza u Burgu gde smo imali svoje šanse, gde smo imali svoje periode dobre igre koje nismo valorizovali do kraja, idemo sa svojim ambicijama u Beograd. Sigurno da će biti teška utakmica, sigurno da nam za dobar rezultat treba perfektna utakmica.

Pričao je i o kvalitetima crveno-belih.

-Posebno defanzivno gde treba da odgovorimo njihovim najvećim napadačkim moćima, kroz individualni kvalitet, igru jedan na jedan, pik en rol igru moramo da svedemo na minimum ako želimo da ostanemo u meču.

Crveno-beli dožioveli su prvi poraz u ABA ligi prethodne nedelje, od Partizana, dok je Budućnost još uvek jedina perfektna u Jadranskoj ligi.

-Želimo da se nadigravamo, želimo da u toj utakmici pokažemo da i mi imamo svoj kvalitet i da nismo slučajno tu gde jesmo nakon pet kola ABA lige- rekao je Mijović.

Utakmica se igra sutra od 19 časova u Štark Areni.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading