JOŠ JEDNA POBEDA HOKSA Atlanta uprkos slabijoj partiji Bogdanovića ostvarila četvrti uzastopni trijumf protiv Nju Orleansa

09:00 | 05-11-2023

Košarka 0

Pelikansi neočekivano poraženi

Bogdan Bogdanović
AP Photo

Nešto sporiji start, a onda bum! Posled dva uvodna poraza Atlanta Hoks je u noći između subote i nedelje upisala četvrtu uzastopnu pobedu i to na gostovanju Nju Orleans Pelikansima 123:105.

Pomalo i iznenađujuć ishod imajući u vidu da je domaćin ovog meča izgubio samo jednom, ali gosti su ipak uspeli da pređu preko te činjenice.

Pelikansi su stekli i deset poena plusa početkom drugog poluvremena (63:53) međutim sve se srušilo kao kula od karata već do isteka treće deonice, koju je gost rešio u svoju korist 41:23 za vođstvo od 94:83. Nalet su samo produžili i u završnih dvanaest minuta i tako zabeležili novo slavlje. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

MELOUN ZAGRMEO, A ONDA DODELIO JOKIĆU "DEFANZIVNI" LANAC Ovako je trener Nagetsa prokomentarisao partiju "Džokera" protiv Čikaga

Srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović bio je jedan od čak sedmorice dvocifrenih igrača, ali neće po dobrom pamtiti svoj nastup. Za preko 20 minuta u igri dao je 10 poena (sve u prva četiri minuta druge četvrtine), ali uz šut iz igre 4/14. Pridodao je učinku i 5 skokova i po 2 asistencije i blokade.

Trej Jang je u timu bio efikasniji od ostalih sa 22 poena, 12 asistencija i 5 skokova, a odličnu formu produžio je i Dedžonte Marej upisavši 20 uz 8 uhvaćenih lopti i 7 dodavanja za koš. Džejlen Džonson je odigrao izvrsno ubacivši 21 poen i uhvativši 11 skokova, po 17 su imali Klint Kapela i Onjeka Okongvu, a 12 Sadik Bej. 

U poraženoj ekipi Zajon Vilijamson je ubacio 25 poena. Oba kluba trenutno imaju skor 4-2, s tim što su Hoksi treći na Istoku, a Pelikansi četvrti na Zapadu. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading