MONEKE SVE OTKRIO Evo zašto je gestikulirao novac ka klupi Partizana

09:10 | 05-11-2023

Košarka 0

Viđen je izuzetno zanimljiv i neizvestan finiš utakmice u Vitoriji

Basketnews
printscreen/Basketnews

Puno varnica bilo je u petak u "Fernando Buesa" Areni kada je Baskonija upisala pobedu u Evroligi u triler završnici protiv Partizana.

Partizan je imao prednost od pola koša par sekundi pre kraja, međutim, napad za pobedu iskoristila je Baskonija preko slobodnih bacanja Čme Monekea kojeg je Ognjen Jaramaz faulirao na skoku.

Nakon toga usledile su psihološke igrice Zeka Lideja i Džejmsa Nanelija sa Monekom, u nadi da će ga isprovocirati da promaši makar jedno bacanje i Partizan ode bar u produžetak. Moneke je ipak pogodio oba slobodna bacanja,a posle meča se pojavio klip kako gestikulacijom novca provocira ka klupi Partizana.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Sada je za "Mocart sport" Čima objasnio šta je to zapravo značilo.

-Mislim da su svi mogli da vide o čemu smo pričali. Oni su govorili da sigurno neću pogoditi dva slobodna bacanja, a ja sam im odgovorio da nema šanse da promašim. Na kraju smo napravili i opkladu. Kladili smo se u mesečnu platu da ću pogoditi oba, očekujem isplatu kada budem došao na meč u Beogradu da igram protiv Partizana. Zbog toga sam posle utakmice pokazivao znak dolara.

Posle meča dobio je preteće i uvredljive poruke navijača Partizana, ali i navijača Zvezde koji su mu se zahvaljivali.

-Ne znam koliko hiljada poruka sam dobio. Od navijača Partizana, navijača Zvezde koji mi zahvaljuju. Opet... to je sport. Stvarno specifična utakmica koja će se pamtiti. Na kraju, drago mi je što sam uspeo da pomognem ekipi.

 

 

 

 

Za više sportskih informnacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading