GROBARI SU OVO ŽELELI DA ČUJU Alen Smailagić spreman za meč protiv Fenerbahčea

13:20 | 07-11-2023

Košarka 0

Alen Smailagić je dobio udarac u predelu grudi protiv Splita, ali kako sada stvari stoje nije ništa opasno i očekuje se da košarkaš Partizana bude spreman za duel protiv Fenerbahčea

Smailagić
FOTO TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ/ bg

Alen Smailagić je protiv Splita zaradio udarac u grudi i zbog bolova u plućima na koje se žalio otišao je odmah na pregled. Rezultati su stigli, i srećom su dobri, tako da će košarkaš Partizana biti spreman za utakmicu protiv Fenerbahčea koja je na programu u četvrtak. 

Sportski žurnal je preneo da je Smailagić po povratku iz Splita uradio još dodatnih analiza i da su sve bile dobre, te da se popularni Smajli dobro oseća, i da će biti na raspolaganju Željku Obradoviću za meč u Evroligi koju crno-beli igraju pred svojim navijačima u Areni. 

HRVATI POKAZALI POŠTOVANJE ŽOCU Pogledajte ovacije splitske publike za trenera Partizana (VIDEO)

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Podsetimo, trener Parnog valjka od početka sezone nema sve igrače na broju, jer je Mateuš Ponitka povređen, a van stroja je i kapiten Kevin Panter.  

- Nedostaju nam dvojica igrača. Kapiten Kevin Panter će biti verovatno u narednom periodu van. Što se tiče Mateuša Ponjitke, čini se da je on blizu da se vrati. Ali, i njemu će trebati vreme da uhvati ritam. Dvojica igrača više u rotaciji, je ogromna razlika  – rekao je Obradović posle utakmice u Spltu.

Partizan u četvrtak od 20.30 dočekuje Fenerbahče u 7. kolu Evrolige. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading