BIZARNA SITUACIJA ABA liga kaznila Duška Ivanovića na derbiju u kom nije bio akter

15:00 | 07-11-2023

Košarka 0

ABA liga je kaznila Duška Ivanovića zbog tehničke greške na derbiju između Partizana i Crvene zvezde odigranog prethodnog ponedeljka

KK Crvena zvezda
EPA-EFE/Georgia Panagopoulou

Bizarna greška koja mora da se ispravi, ali se dogodila. Svima je jasno da iskusni stručnjak nije vodio tim Crvene zvezde na večitom derbiju u ABA ligi, ali je u zvaničnom dopisu u koji je imao uvid "Meridiansport" ipak dobio kaznu zbog tehničke greške.

Odavno je poznato da je Joanis Sferopulos novi trener crveno-belih, ali je ovaj put kazna otišla čoveku koji nije ni bio na derbiju – Dušku Ivanoviću. 

PAMTIĆE OVAJ TRENUTAK ČITAV ŽIVOT Reakcija mališana je obišla svet, Zvezda mu ispunila san, upoznao je svoje heroje (FOTO)

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Kaznu koju će ili Ivanović ili klub morati da plate, ukoliko ne bude poslata ispravka dopisa, iznosi 200 evra što nije toliko velika naknada, iako treba očekivati da se ova bizarna greška ipak ispravi. 

I Partizan je kažnjen, pa će morati da plati 3.000 evra zbog toga što su navijači crno-belih "vređali treće osobe", kao i KK Crvenu zvezdu, odnosno predsednika kluba Nebojšu Čovića i njegovu porodicu. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading