ON JE NAJPOTCENJENIJI TALENAT Nastavlja se eurofija zbog Topića: Trebalo je da bude jasno i ranije

20:00 | 07-11-2023

Košarka 0

"Sve je to ispratio monstruoznim brojkama u ABA ligi"

Topić vodio Megu do pobede
ABA liga/Dragana Stjepanović

Više nije tajna da su sve oči skauta NBA lige uprte u najtalentovanijeg mladog košarkaša Srbije- Nikolu Topića. Juče je objavljena lista top 10 svetskih talenata na kojoj se našao plejmejker Crvene zvezde na pozajmici u Megi, a danas je o Topiću ponovo pričao renomirani “Atletik”, to jest kolumnista Džon Holindžer, rekavši da je Nikola Topić najpotcenjeniji biser ove generacije.

-Želim da da pričamo o verovatno najpotcenjenijem talent u ovom ciklusu. Nije bilo mnogo prašine oko Topića ove jeseni, ali je vrlo brzo postalo jasno da je 18-godišnji srpski plejmejker jedan od najboljih mladih igrača na svetu. Trebalo je da ovo bude jasno i ranije: bio je MVP Evrobasketa za igrače do 18 godina i Evroliginog juniorskog turnira.

Nikola Topić proglašen je MVP-em prethodnog kola ABA lige pošto je Mega na njegov pogon u poslednjoj četvrtini stigla do važne pobede protiv Zadra.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

-Sve je to ispratio monstruoznim brojkama u ABA ligi, računajući i 27 poena, deset asistencija i šest skokova u pobedi nad Zadrom.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading