TEK JE STIGAO, A VEĆ OTPISAN Petrušev poslat i u četvrti tim ove sezone, pravo mučenje srpskog košarkaša u NBA ligi

09:00 | 08-11-2023

Košarka 0

Filip Petrušev ne može da kaže da je imao sreće po dolasku iz Crvene zvezde u NBA

Filip Petrušev
EPA-EFE/ROLEX DELA PENA

Srpski košarkaš Filip Petrušev ponovo je promenio sredinu pošto je obukao dres Stokton Kingsa, filijale Sakramenta. Srbin je leto proveo u Filadelfiji, dobio je čak i šansu tokom pripremnog perioda, ali potom je krenula mučna selidba. Prvo je trejdovan u L.A. Kliperse u sklopu "velikog posla" za Džejmsa Hardena, pa je samo nekoliko dana kasnije završio u Sakramentu, između ostalog i u razmeni prava na Luku Mitrovića, ali to očigledno nije kraj...

Sakramento ga trenutno ne vidi u planovima i poslao ga je u svoju filijalu, što svakako nije bio plan kada je odlazio iz Crvene zvezde ovog leta. Ipak, to nije iznenađenje kada su konkurencija igrači poput Sabonisa, Aleksa Ljena ili Saše Vezenkova, dok imaju i previše igrača u rosteru.

PAMTIĆE OVAJ TRENUTAK ČITAV ŽIVOT Reakcija mališana je obišla svet, Zvezda mu ispunila san, upoznao je svoje heroje (FOTO)

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Za sada, ne spominje se mogućnost otkaza i povratka u Evropu, ali nije isključeno da Petrušev ponovo bude trejdovan u ekipu u kojoj će makar moći da se bori za minutažu, što očigledno nije slučaj sa Kingsima koji su ga "otpisali" ovim potezom. 

Podsetimo, Petrušev je odigrao samo tri minuta ove sezone u dresu Filadelfije pre nego što je trejdovan, a prema ugovoru garantovano mu je 1.120.000 dolara za ovu sezonu. Videćemo da li je taj novac ipak dovoljan da ga drži zadovoljnim, ako ne bude igrao u najboljoj ligi sveta u kojoj prethodne noći nije bilo utakmica. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading