VEĆ SAM VIDEO LJUBAV I STRAST NAVIJAČA Prve impresije Kabokla po dolasku u Partizan (VIDEO)

13:20 | 08-11-2023

Košarka 0

-Kad sam potpisao, mnogo prijatelja mi se javilo sa porukom da ću igrati za najboljeg trenera u Evropi

Bruno Kaboklo
Foto: Printscreen Youtube

Navijače Partizana je u utorak dočekala vest o novom pojačanju koje je tako dugo čekano. Bruno Kaboklo pojačao je konkurenciju na poziciji centra i čini se popunio upražnjeno mesto u rosteru na visokim pozicijama. 

Brazilac, koji je prošle sezone u paru sa plejmejkerom Crvene zvezde Jagom Mateušom osvojio titulu u Nemačkoj sa Ulmom, u izjavi za beogradske medije je istakao da ga je tim lepo prihvatio, kao i da je već video kakva strast vlada kod navijača. 

KABOKLOV MENADŽER SVE OTKRIO "FIBA presudila i omogućila transfer u Partizan"

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Za mene je Partizan poseban, znao sam da je veliki klub. Već sam video ljubav i strast navijača, tim me je lepo prihvatio, počastvovan sam.

Dodaje da je dobio mnogo poruka prilikom potpisa, kao i da će energijom sigurno doprineti klubu.

- Kad sam potpisao, mnogo prijatelja mi se javilo sa porukom da ću igrati za najboljeg trenera u Evropi. Već poznajem neke momke, imamo odličan tim. Veoma sam uzbuđen i ne mogu da dočekam da zaigram za ovaj klub - rekao je Kaboklo za i dodao:

- Biće teško, ali daću sve od sebe, nadam se da mogu da doprinesem od starta. Biću fokusiran da to uradim. Znam šta mogu i šta mogu da donesem – skokovi, prisustvo pod košem, energija. Uvek pokušavam da odigram jako svaki meč i nastaviću tako - zaključio je igrač koji je u Evropi nosio i opremu Limoža, a ovog leta je bio nesuđeno pojačanje Venecije sa kojom se i dalje vodi spor. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading