POTRUDIĆEMO SE DA PROMENIMO STATISTIKU Anđušić pred Fenerbahče pričao i o Kaboklu

16:00 | 08-11-2023

Košarka 0

"Vreme je da pobedimo kod kuće i odbranimo domaći teren"

Danilo Anđušić
Foto: EPA/ANDREJ CUKIC

Košarkaši Partizana dočekaće sutra od 20:30 ekipu Fenerbahčea u okviru sedmog kola Evrolige. Partizan je na skoru 2-4 i traži treću pobedu.

-Očekuje nas veoma bitna utakmica pred našim navijačima. Dočekujemo jednu od najboljih ekipa u dosadašnjem delu Evrolige. Igraju dobru košarku, pa nas čeka ozbiljna, kvalitetna i zahtevna utakmica. Verujem da smo se dobro spremili i da ćemo pokazati pravo lice- rekao je bek Partizana Danilo Anđušić.

Poznato je da će turski klub sutra biti poprilično oslabljen neigranjem Nika Kalatesa, Dešona Pjera, marka Gudurića i Sentrača Šanlija. SA druge strane, Partizan je i alje bez Kevina Pantera i Mateuša Ponitke.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

-Vreme je da pobedimo kod kuće i odbranimo domaći teren. Stalno pričamo koliko je važno da pobeđujemo na našem terenu, što znači nama, kao i navijačima, a na kraju krajeva i za poziciju na tabeli. Potrudićemo se da sutra promenimo statistiku.

Partizan će na sutrašnjem meču biti jači za Buruna Kabokla koji je odradio tek jedan trening sa ekipom pa je njegov debi neizvestan.

-Odradio je jedan trening. Pred nama je vreme da se upoznamo. Znamo da je kvalitetan igrač i pravi atleta, koji će sigurno doprineti našem skoku i timu. Mislim da će se brzo uklopiti, a deluje kao dobar tip i mi smo tu da mu olakšamo period adaptacije.

 

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading