ŽELJKO DOČEKUJE KUMA, MADAR SE VRAĆA U BEOGRAD

16:39 | 09-11-2023

Košarka 0

Fenerbahče gostuje Partizanu u 7. kolu Evrolige.

Evroliga
Promo

Crno-beli su imali veoma težak raspored u uvodnih šest kola, iako je nezahvalno reći da ima lakih protivnika u Evroligi. Kako stvari stoje, nešto neugodniji raspored mečeva će biti okončan večerašnjim duelom sa Fenerbahčeom, kojeg će Partizan ugostiti od 20.30 časova.

Ekipa koju predvodi Željko Obradović je nakon dvostrukog trijumfa u večitim derbijima poražena na gostovanju u Baskiji u prošlom kolu Evrolige. Baskonija na čelu sa Duškom Ivanovićem je slavila sa 84:83 u neizvesnoj završnici, a utisak je da su Crno-beli ispustili priliku da se kući vrate sa celim plenom. Sa druge strane, Itudisovi izabranici su nadigrali vicešampiona Evrope, ekipu Olimpijakosa, u još jednoj rezultatski veoma neizvesnoj utakmici, čime su upisali četvrti uzastopni trijumf u Evroligi, pa sada imaju skor 5-1.

Dok se košarkaši Partizana koncentrišu na svoju igru uoči nezgodnog duela, svi ljubitelji najbolje evropske košarke se mogu fokusirati na bogatu ponudu za poene/skokove/asistencije evroligaških igrača koja je dostupna na AdmiralBet.rs. Takođe, tokom trajanja Evrolige 10% freebeta će biti dodeljeno na svaki tiket odigran u AdmiralBetu, koji sadrži opklade na učinke 5 ili više evroligaških igrača.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pored toga, kladionica AdmiralBet je pripremila i veliki broj specijala, a tokom cele sezone uživaoce sportskog klađenja očekuje kvota 1.90 za poene svih igrača i ta ponuda je dostupna samo u AdmiralBetu, dok je za sve ljubitelje fantazija kladionica AdmiralBet je u saradnji sa portalom Sportske.net napravila fantazi ligu u kojoj će se voditi borba za 1.500.000 dinara. Kod za pristup ligi je A3753715, a prilikom ulaska u ligu neophodno je da se popuni kratak upitnik koji se nalazi na ovom linku.

Sve od navedenog je dostupno svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta, i u par klikova se može kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Svim novoregistrovanim igračima sleduje jesenji Bonus dobrodošlice u iznosu od 3.000 dinara, bez depozita, koji je dostupan odmah. Pored toga, igrače očekuje i 100% bonusa do 40.000 dinara na uplatu prvog depozita.

Izaberite svoju petorku, preuzmite freebet bonus i naplatite svoje poznavanje elitne evropske košarke!

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading