ZVEZDA PRIŽELJKUJE ČUDO Nedović: Ne plašimo se Barselone

17:01 | 09-11-2023

Košarka 0

Košarkaš Crvene zvezde Nemanja Nedović izjavio je danas da "crveno-beli" poštuju Barselonu, ali je dodao se igrači šampiona Srbije ne plaše katalonskog kluba.

Košarka
EPA


Košarkaši Crvene zvezde gostovaće sutra od 20.30 časova ekipi Barselone u sedmom kolu Evrolige.

- Očekuje nas ekipa koja igra sjajno ove sezone. Nemaju izgrađene zvezde, ali su kao ekipa jako moćni i dobro igraju. Idemo da odigramo dobru utakmicu, poštujemo, ali ih se ne plašimo i znamo šta bi nam pobeda tamo značila. Igraju više kao ekipa ove godine. Nisu tu Mirotić i Higins, stigao je novi trener. Deluju složno na terenu, svako zna svoju ulogu i to radi na vrhunski način. Imaju dobre španske igrače koji ulaze sa klupe i osećaju dres na pravi način - rekao je Nedović, preneo je zvanični sajt kluba.

Trener Crvene zvezde Janis Sferopulos izjavio je danas da će njegov tim učiniti sve da pobedi u Barseloni.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Igramo protiv jako dobrog protivnika koji do sada u Evroligi ima samo jedan poraz. Znam da imaju dobar tim i dobre rezultate za sada, ali očekujem da ćemo se tamo boriti. Ključ je da kontrolišemo ritam utakmice i da kontrolišemo skok jer na taj način možemo da imamo naš stil igre, a to je veoma dobro - naveo je trener Crvene zvezde, koji u Barseloni neće moći da računa na Branka Lazića, Adama Hangu i Marka Simonovića.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading