VIDIM TE, UBICO Partizan "zaludeo" NBA zvezde, svi pratili pravi triler u "Areni" između crno-belih i Fenerbahčea

11:26 | 10-11-2023

Košarka 0

Košarkaši Partizana sinoć su savladali Fenerbahče u beogradskoj Areni sa 85:84, a njihov bivši igrač i nekadašnji NBA as pomno su pratili meč

Partizan
FOTO TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ/ nr

Sedmo kolo Evrolige gledalo se i u Sjedinjenim Američkim Državama!   

Nekadašnji igrač Partizana i Fenerbahčea, koji sada nosi dres Atlanta Hoksa, Bogdan Bogdanović nikada nije krio da je veliki navijač "parnog valjka". Zato ne treba da čudi podrška koju pruža svom bivšem klubu, naročito u duelu sa Fenerbahčeom iz kojeg je otišao u NBA 2017.

-Kakva utakmica! Želja mi je da ova dva tima gledam na fajnal-foru Evrolige. Bravo, crno-beli! - napisao je popularni Bogi.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

 

 

Osim kapitena srpske reprezentacije na parket beogradske Arene bile su uprte i oči nekadašnje zvezde Sakramenta i Bostona. 

Dvostruki ol star igrač u najjačoj ligi sveta, Ajzea Tomas, gledao je dramatičnu završnicu jučerašnjeg meča crno-belih i hvalio poteze aktera. 

GEST DEVOJČICE KOJI ĆE MADAR DUGO PAMTITI "Grobari" spremili Izraelcu paklen doček, ali nisu svi bili kivni na njega (VIDEO)

Omaleni plejmejker, koji se najviše proslavio u dresu Boston Seltiksa, podelio je snimak zakucavanja Džejmsa Nanelija preko Tarika Biberovića. 

-Vidim te ubico - napisao je Tomas i tako zaludeo "grobare".

 

 

-Dođi u Partizan, doktore košarke, Čekamo te u Beogradu, majstore!, su samo neki od komentara vatrenih navijača crno-belih.

Sjajni strelac je bio saigrač sa Nanelijem tokom 2021, kada su delili svlačionicu Nju Orleans Pelikansa, a iste godine su zajedno činili selekciju SAD-a tokom kvalifikacionog turnira na Bahamima za Svetsko prvenstvo.

Tomas je još jedno od velikih imena za koje se spekulisalo da bi od ovog leta mogla preći u Evropu, pošto ne dobija šansu u NBA ligi i sve je izvesnije da neće biti angažovan od tamošnjih klubova. Posebno je privukla pažnju činjenica da je Ajzea od ranije poznat kao neko ko često gleda košarku na Starom kontinentu zbog velikog broja prijatelja u Evroligi.

Nekadašnji student Vašington univerziteta je poslednji put u NBA igrao 2022, nastupajući za Šarlot Hornetse, a na kratko je bio saigrač Nikole Jokića u Denver Nagetsima.

Osim toga, branio je boje Sakramento Kingsa, Finiks Sansa, Boston Seltiksa, Klivlend Kavalirsa, Los Anđeles Lejkersa i Vašington Vizardsa.

Tokom sezona 2016. i 2017. važio je za jednog od najboljih bekova lige, a na jednoj utakmici ubacio je čak 53 poena, što mu je rekord karijere.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading