ODIGRALI SMO ODBRANU KOJU ŽELIM Sferopulos se osvrnuo i na uvrede Luki Mitroviću: Rekao sam mu da se fokusira

19:50 | 12-11-2023

Košarka 0

"Treća četvrtina je bila presudna, tada smo igrali odbranu koju ja želim, dopustili smo 11 poena"

Košarka
EPA

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Zadar u okviru sedmog kola ABA lige i tako upisali šestu pobedu na Jadranu. Odigrali su crveno-beli dobar meč nakon teškog gostovanja Barseloni, a Janis Sferopulos nakon duela istakao je treću četvrtinu kao presudnu.

-Znali smo da igramo protiv jako dobrog tima. Zadar ovde igra jako dobro, dugo su zajedno i znaju kako da igraju. Znali smo da neće biti lako i da ćemo morati da budemo koncentrisani. Čestike igračima, došli su fokusirani ovde. Dobri smo bili defanzivno veći deo meča, ali u prvom poluvremenu nismo bili toliko efektivni. Treća četvrtina je bila presudna, tada smo igrali odbranu koju ja želim, dopustili smo 11 poena. To je napravilo razliku, kontrolisali smo rezultat, ritam... Nastavljamo, imamo težak raspored. Sva sreća Zadru.

Ovom duelu prethodili su incidenti i prebijanje Zvezdine delegacije i novinara u Zadru, a nemilih scena bilo je i na meču, pored ostalog, i vređanje kap+itenu Crvene zvezde Luki Mitroviću.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

-Nisam video šta se desilo. Video sam da je nešto bilo, smirio sam igrača i rekao sam im da se fokusiraju na meč. Košarka je u pitanju.

Komentari(0)

Loading