PARTIZAN ĆE IMATI VELIKU PODRŠKU U MINHENU Bajern rasprodao halu pred duel sa crno-belima

14:05 | 13-11-2023

Košarka 0

Očekuje se veliki broj navijača Partizana...

BMW PARK
EPA-EFE/ANNA SZILAGYI

Košarkaši Partizana u sredu od 20:30 gostovaće Bajernu u Minhenu, a organizator je već najavio veliki spektakl u BMW Parku pošto su sve karte rasprodate.

Partizan će kao i uvek u Minhenu imati veliku podršku svojih navijača, pa se klub iz Minhena oglasio sa najbitnijim informacijama koje navijači mnoraju da znaju uoči ovog meča.

-Informacije za navijače Partizana. Naša hala je protiv Partizana rasprodata! Neće biti dodatnih karata na blagajni pre utakmice. Stoga vas molimo da ne dolazite bez važeće karte. Radi pojačane kontrole na ulazu u halu, mole se svi navijači da, što je pre moguće gradskim prevozom dođu u ‘BMW Park’. Ulazak u Halu je moguć 90 minuta pre početka utakmice. Na snazi je totalna zabrana unošenja torbi svih vrsta u dvoranu. Radi sigurnosti, torbe bilo koje vrste i veličine neće biti moguće da se unesu u halu. Bubnjevi i megafoni nisu dozvoljeni! Transparenti i zastave (dužina štapa ne sme biti veća od 1,5m) moraju na glavnom ulazu biti pokazani. Radujemo se jednoj interesantnoj i uzbudljivoj utakmici- oglasio se Bajern na svom Tviter profilu.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

 

 

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading