BEZ LAZIĆA I HANGE NA FENERBAHČE Sferopulos pred Fener: Imaju igrače koji mogu da vas "ubiju" ako ne branite dobro

19:07 | 13-11-2023

Košarka 0

trener Crvene zvezde Janis Sferopulos govorio je duelu sa Fwenerbahčeom i otkrio kakvo je zdravstveno stanje ekipe

Janis Sferopulos
FOTO TANJUG/ SAVA RADOVANOVIĆ/ nr

Trener Crvene zvezde Janis Sferopulos otkrio je šta će biti ključ u igri Crvene zvezde da bi stra zaustavila Fenerbahče. Zvezda će sutra od 20:45 ugostiti turskog velikana u Štark Areni.

BIĆE TO TEŠKO GOSTOVABNJE Itudis pred Zvezdu: Imaju kreativne bekove i atletski dobre centre

-Tim koji je napravljen da ode na fajnal-for. Posle nekoliko utakmica zajedno moramo da igramo više u sistemu i da igramo dobru odbranu. Imaju igrače koji mogu da vas “ubiju” ako ih ne branite dobro. Što se tiče napada, moramo da igramo zajedno i pronađemo najbolja rešenja. Moramo da čitamo situacije i uzmemo ono što nam se pruža- kaže Janis Sferopulos.

Adam Hanga i Branko Lazić neće biti u sastavu za predstojeći duel.

“I dalje su van stroja”, kratko je poručio Sferopulos, međutim u tim će se vratiti Marko Simonović. Sa druge strane, u tim Fenerbahčea vratili su se Nik Kalates i Marko Gudurić koji su propustili prošlonedeljni duel sa Partizanom, međutim Sentrača Šanlija i Dešona Pjera još uvek nema u ekipi.

Crvenu zvezdu čeka veoma gust raspored i utakmice na dva dana koje su počele još juče duelom protiv Zadra.

“Svi ljudi koji rade u Zvezdi, igrači, treneri, staf… Znaju da ako ste u ovom klubu morate da se borite na svakoj utakmici. Moramo da damo maksimum da pobedimo. Ovako se spremamo i za sledeći meč, nije bitno šta se desilo na prethodnim mečevima, fokusirani smo na sledeći meč. Naparvićemo plan za sutra i da radimo na treningu, jasno definišemo prioritet i budemo spremni za njih (Fener)”, zaključio je trener crveno-belih.

 

 

Za više sportskih informacija zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading