TEŽAK ISPIT PRED CRVENO-BELIMA Evo gde možete gledati meč Crvena zvezda - Fenerbahče

09:22 | 14-11-2023

Košarka 0

Košarkaši Crvene zvezde večeras igraju u Beogradu protiv Fenerbahčea u osmom kolu Evrolige.

KK Crvena zvezda
Alo/ Marko Metlaš

 

Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos izjavio je uoči meča sa Fenerbahčeom da njegov tim mora da igra zajedno u napadu i da pronalazi najbolja rešenja.

- Fenerbahče je tim koji je napravljen da ode na fajnal-for. Posle nekoliko utakmica zajedno moramo da igramo dobru odbranu i više u sistemu. Fener ima igrače koji mogu da vas 'ubiju' ako ih ne branite dobro. Što se tiče napada, moramo da igramo zajedno i pronađemo najbolja rešenja. Moramo da čitamo situacije i uzmemo ono što nam se pruža. Lazić i Hanga su još van stroja - istakao je Sferopulos.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

On je dodao da svi u klubu znaju da se na svakoj utakmici moraju boriti.

- Moramo da damo maksimum da pobedimo. Ovako se spremamo i za sledeći meč, nije bitno šta se desilo na prethodnim mečevima, fokusirani smo na sledeći meč. Nparvićemo plan za sutra i da radimo na treningu, jasno definišemo prioritet i budemo spremni za njih - izjavio je Sferopulos.

Utakmica između Crvene zvezde i Fenerbahčea biće odigrana večeras od 20.45 sati u Štark areni, a prenos meča možete pratiti na portalu sport.alo.rs. Fenerbahče je treći na tabeli sa pet pobeda i dva poraza, dok je Crvena zvezda na 16. poziciji sa skorom 2/5.

 

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading