NBA SRBI Micić postavio rekord, Bogdan odigrao odlično (VIDEO)

07:38 | 15-11-2023

Košarka 0

Konačno...

Vasilije Micić
The Canadian Press via AP

Nije ga bilo nekoliko utakmica, ali je Vasilije Micić odigrao protiv San Antonija kao da je celo vreme u sastavu Oklahome!

Upravo tim rečima je trener Tandera Majkl Degno opisao partiju srpskog košarkaša koji je na terenu poveo 19 minuta i imao učinak od osam poena, četiri asistencije i jedan skok, uz dve pogođene trojke.

To je, ujedno i Micićev rekord u NBA ligi, pošto je na prethodna tri meča koliko je igrao najboji bio protiv Goldne Stejta sa pet poena.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Oklahoma je dobila Sparse rezultatom 123:87, a najefikasniji igrač Tandera bio je Šaj Gildžes-Aleksander sa 28 poena, šest skokova i pet asistencija. Uz to, ostvario je i rekord karijere po broju ukradenih lopti - čak sedam!

Aleksej Pokuševski je igrao nešto više od četii i po minuta i imao je po jedan skok i asistenciju, dok se i Gidi istakao sa 18 poena i po sedam skokova i asistencija! S druge strane, Šampanj i Kolins su ubacili po 13, a Viktor Vembenjama je imao osam poena i 14 skokova.

Bogdan Bogdanović je imao tu čast da počne meč za Atlantu i sa 17 poena učestvovao je u trijumfu svog tima nad Detroitom rezultatom 126:120.

 

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading