BIĆE KAO NA DOMAĆEM TERENU Evo gde možete da pratiti meč Partizana u Minhenu

09:43 | 15-11-2023

Košarka 0

Košarkaši Partizana igraju večeras od 20.30 časova u Minhenu meč osmog kola Evrolige u Minhenu protiv ekipe Bajerna

KK Partizan
Aba liga Dragana Stjepanović

Crno-beli se uoči duela sa timom iz Minhena nalaze na 11. mestu na tabeli Evrolige sa tri pobede i četiri poraza, dok je Bajern na 15. poziciji sa skorom 2/5.

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je uoči meča sa Bajernom da je neophodno zaustaviti protivnički šut za tri poena i njihove ofanzivne skokove.

"Znamo ih dobro, napravili smo skauting. Tim koji igra na sličan način kao Fenerbahče sa dosta šuteva za tri poena, i najbolji su kada se priča o skoku u napadu. To su stvari koje su bitne da zaustavimo i šut za tri poena i ofanzivni skok", rekao je Obradović.

Trener košarkaša Bajerna Pablo Laso izjavio je da je za proces u kom se nalazi njegov tim bitno da kroz pobede stiču samopouzdanje.

"Znali smo da nas očekuje težak novembar, sa mnogo gostovanja i dva puta pred beogradskim navijačima koji prave dobru atmosferu u "Areni", ali za nas je i dalje značajna prednost što imamo poznato okruženje. Ako budemo bolje skakali na oba koša i manje gubili loptu, to bi nam pomoglo. Partizan ima agresivan tim, ali za naš proces je važno da kroz pobede stičemo samopouzdanje", istakao je Laso.

Partizan će na meču sa Bajernom igrati bez Kevina Pantera i Balše Koprivice. Sva dešavanja na i oko samog terena možete da pratit na Alo.rs.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading