"GEJM-ČEJNDŽER" Kada je Teodosić na terenu, za Zvezdu sve funkcioniše

18:00 | 16-11-2023

Košarka 0

Miloš Teodosić igra za sada sjajnu sezonu u Crvenoj zvezdi...

Miloš Teodosić
FOTO TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC/ nr

Bez obzira na godine, Miloš Teodosić je čovek odluke u Crvenoj zvezdi, i kao što je i sam Janis Sferopulos rekao "dirigent Zvezdinog orkestra". 

Crvena zvezda je na krilima legendarnog srpskog plejmejkera ostvarila, drugu najveću pobedu u Evroligi te Fenerbahče ostavila na -31. Jedina ubedljivija pobeda bila je protiv Panatinaikosa kada je Crvenu zvezdu sa klupe predvodio Dejan Radonjić.

Teodosić sad već u kontinuitetu igra sjajno te u potpunosti predvodi igru Crvene zvezde, pogotovo kada se uzme u obzir prilagođavanje Šabaza Nejpira koje i dalje traje, a fruktura nosa koju je zadobio protiv Fenerbahčea udaljiće ga sa terena bar na dve nedelje, te je jasno da će i dalje sve u najvećoj meri zavisiti od popularnog "Tea".

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Na pitanje postavljeno Dimitrisu Itudisu vezano za Miloša Teodosića, grčki stručnjak odgovorio je samo pohvalama za srpskog veterana, te je istakao da nisu uspeli da ga zaustave, pošto je Teodosić na tom meču postigao 18 poena.

Umeđuvremenu, Teodosić se našao i na vrhu Evroligine liste "Bring the energy" baziranoj na +/- statistici, tako da je Crvena zvezda u ovom kolu sa Teodosićem na terenu imala čak +28, što dovoljno govori o sigurnosti i energiji koju je imao tim crveno-belih kada se srpski plej nalazio u igri.

Treba napomenuti da je na toj listi i centar Crvene zvezde Majk Tobi čiji je +/- protiv Fenerbahčea iznosio +23.

 

 

 

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading