SPAVALI SMO PAR SATI Obradović pred Albu: Igraju specifičnu košarku

10:44 | 17-11-2023

Košarka 0

Košarkaši Partizana večeras dočekuju ekipu Albe u utakmici 9. kola Evrolige.

Željko Obradović
FOTO TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ/bs

 

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je juče u Beogradu da "crno-bele" čeka ozbiljan meč protiv Albe u devetom kolu Evrolige.

Partizan je u sredu uveče u Minhenu poražen od Bajerna 94:85, u meču osmog kola Evrolige. Crno-beli su danas po povratku iz Minhena odradili trening u Beogradu.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Naspavali smo se par sati, seli u avion i došli ovde na trening, jedini koji je mogući. Analiza prethodne utakmice i priprema za ono što nas čeka sutra - rekao je Obradović na konferenciji za medije u Beogradu.

- Sutra nas čeka ozbiljna utakmica, bez obzira što je Alba u ovom trenutku u toj poziciji na kojoj je, ali su većinu utakmica izgubili u samoj završnici. Znaju da igraju, igraju jednu specifičnu košarku, imaju istog trenera kao i prošle godine. Imali smo to iskustvo iz prošle godine, kada smo odigrali slabo prvu utakmicu, drugu mnogo bolje. Nadamo se da ćemo odigrati utakmicu svih 40 minuta dobro. Igrali smo i sinoć dosta minuta veoma dobro, nažalost završilo se tim rezultatom kojim se završilo, dva razlike koš i faul i to je prelomilo utakmicu - zaključio je trener Partizana.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading