STEFANOVIĆ NAJAVIO SRPSKI DERBI FMP-A I BORCA Uvek je zadovoljstvo igrati u hali kraj Morave

19:05 | 17-11-2023

Košarka 0

Meč se igra sa početkom od 19.00 časova u subotu

KK FMP
Igokeam:tel/Nikola Vuruna

Ekipa FMP-a u subotu od 18 časova gostuje u Čačku ekipi Borca u dvorani kraj Zapadne Morave. Istorija duela između Pantera i Borca obećava novi košarkaški klasik pred izvesno krcatim gledalištem. 

Obe ekipe startovale su sezonu sa skorom 3-4, pa će tražiti trijumf kojim bi došli do "neutralnog" odnosa pobeda i poraza. Biranim rečima trener FMP-a, Nenad Stefanović je govorio o narednom rivalu. 

- Rekao bih da je glavna razlika u ekipi Borca, način na koji je ekipa selektirana u odnosu na prethodne sezone. Apsolutno se vidi pečat i ideja trenera Mijatovića. Atletski ispunjavaju sve kriterijume za ovu ligu, rezultati su takvi, a iskreno sa prikazanim igrama su mogli da imaju i koju pobedu više. Na sve to što su imali dodatan kvalitet su dobili dolaskom Tasića. Imajući sve u vidu, očekuje nas izuzetno teška utakmica - rekao je Stefanović, a potom dodao: 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Što se nas tiče, ne smatram da smo odigrali jako dobru utakmicu sa Cedevitom. Moramo da imamo u vidu da smo do pobeda dolazili malim stvarima, pre svega iz odbrane i da je to recept kako možemo da pobeđujemo. Radujemo se utakmici, meni je lično uvek zadovoljstvo da igram u hali kraj Morave pred publikom koja poznaje košarku - istakao je trener FMP-a. 

OTAC PEĐE STOJAKOVIĆA PUŠTEN NA SLOBODU Uhapšen zbog nesreće u Borči u kojoj je stradao muškarac, pa saslušan u tužilaštvu

Mladi prvotimac Marko Pavićević potvrdio je u poslednjih nekoliko utakmica sjajne igre. Njegova želja je da ekipa napravi iskorak u odnosu na prethodni meč protiv Cedevita Olimpije. 

- Očekuje nas jedno od težih gostovanja u ligi i veoma smo motivisani da prikažemo dobru partiju. Želimo da popravimo utisak sa prethodne utakmice kada u prvom poluvremenu nismo energetski bili na potrebnom nivou, niti dovoljno agresivni u odbrani. Odlično smo trenirali cele nedelje i spremni smo za utakmicu - rekao je Pavićević.

Utakmica se igra u subotu od 19.00 časova uz direktan prenos na TV Arena Sport 1. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading