DVOCIFRENI BOGDANOVIĆ U PORAZU ATLANTE Embid i Heris odigrali sjajnu partiju, pa presudili Hoksima

07:40 | 18-11-2023

Košarka 0

Dobra partija srpskog reprezentativca...

Bogdan Bogdanović
AP Photo

Košarkaši Atlanta Hoksa poraženi su od ekipe Filadelfija Seventisiksersa sa 126:116, u okviru 12. meča u ovosezonskoj NBA ligi. 

Zapažen učinak u redovima Atlante imao je i srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović, koji je meč završio sa 13 poena, dva skoka i tri asistencije, za 24 minuta provedena na terenu, uz tri pogođene trojke iz osam pokušaja. 

Ipak, ni to nije bilo dvoljno za pobedu Hoksa, pored raspoloženih Džoela Embida i Tobajasa Herisa.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Nezaustavljivu partiju pružio je Embid protiv Bogdanovića i družine, te je kao najefikasniji pojedinac završio meč sa 32 poena, uz sedam skokova i osam asistencija. Pratio ga je i neverovatni Tobajas Heris, koji je upisao dabl-dabl učinak, sa 29 postignutih poena i  deset skokova, uz četiri asistencije.

ŠAMPIONI POKLEKLI PROTIV PELIKANSA Jokić upisao novi tripl-dabl, ali nedovoljno za pobedu Denvera

Ono što je posebno zanimljivo, jeste da je Heris u svakom dosadašnjem meču ove sezone postizao minimum 15 poena po utakmici, čime je jedan od predvodnika Filadelfije u ovoj takmičarskoj godini.

U ekipi Atlante, najraspoloženiji bio je Trej Jang, koji je meč završio sa dabl-dabl učinkom, postigavši 22 poena, uz dva skoka i 13 asistencija.

Ipak, ni to nije bilo dovoljno da Hoksi izbegnu drugi  uzastopni, i ukupno šesti poraz ove sezone, i sada je nalaze na 8. mestu Istoka sa skorom 6-6. Sa druge strane, Filadelfija je drugoplasirana sa skorom 9-3.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading