ZANIMLJIVA SCENA NA TAJM-AUTU Žoc povisio ton, a Aleksa se uhvatio za glavu, evo šta se dogodilo (VIDEO)

12:20 | 18-11-2023

Košarka 0

Željko Obradović je minut pre kraja utakmice tražio tajm-aut da bi svoje igrače upozorio da budu koncentrisani, a posebno se to odnosilo na Aleksu Avramovića

Aleksa Avramović
Printscreen

Partizan je došao do četvrte pobede u Evroligi ove sezone pošto je prethodne večeri u "Areni" bio bolji od Albe (89:74). Crno-beli su praktično sve vreme kontrolisali dešavanja na parketu, pobeda nije dolazila u pitanje, ali baš iz tog razloga je Željko Obradović zahtevao od svojih igrača da se ne opuštaju i da budu koncentrisani do kraja!

Zato je posebnu pažnju privukao tajm-aut Željka Obradovića, uzet samo minut pre završetka utakmice. Jasno je tada svima bilo da će Partizan doći do pobede, međutim "Žoc" je održao nervozan govor i posebno se obraćao Aleksi Avramoviću kome je u tom trenutku bila popustila koncentracija pošto nije razumeo koju akciju je trebalo da odigra. Zato je Obradović povisio ton, a zbog tog propusta, Avramović se hvatao za glavu.

-Dajte mi akciju pet!", vikao je Obradović, na šta se Avramović uhvatio za glavu: "Mislio sam da igramo akciju četiri, je**ga pet!". A zatim su i ostali igrači Partizana počeli da bodre plemejkera crno-belih.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

PARTIZAN POBEDIO ALBU ZA PREKID LOŠE SERIJE Crno-beli se probudili u drugom poluvremenu, Anđušić i Avramović "pogurali" parni valjak ka važnoj pobedi pred nove izazove u Evroligi

Pogledajte kako je to izgledalo:

 

 

-Ovo je igra koncentracije i neke stvari koje pokušavaš da radiš i ponavljaš... Moje reakcije u toku utakmice su jedino zato što hoću da pomognem nekom pojedincu i timu, zato sam i trener. Ako to izgleda kao ljutnja, a možda izgleda tako, to je zato što se neke stvari ponavljaju iz treninga u trening i iz utakmice u utakmicu. To je problem. Nikad nije problem kad neko šutne, pa promaši, pa nada neko odigra odbranu, a dobar napadač mu da koš, ali je problem za nas kao u prvom poluvremenu, kada primamo pri pozitivnom rezultatu za nas dve trojke u otvorenom napadu, a ne probamo da napravimo faul - rekao je Obradović posle meča novinarima u "Areni".

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading