ATAMAN ODUŠEVLJEN NAVIJAČIMA VEČITIH "Gledao sam Partizan i Zvezdu, imaju sjajne navijače"

18:45 | 18-11-2023

Košarka 0

"Ono što želim je da bude toliko interesovanje za naše utakmice"

Ergin Ataman
EPA-EFE/L. Rico

Trener košarkaša Panatinaikosa Ergin Ataman bio je zadovoljan nakon pobede njegovog tima nad Virtusom u okviru devetog kola Evrolige. Panatinaikos je na taj način u duplom kolu zabeležio obe pobede.

Dočekalo je Virtus 18.000 navijača u OAKA Areni koji su polako počeli da se vraćaju na mečeve "zelenih", nakon bojkota navijača u prethodnoj sezoni, a to raduje i Ergina Atamana.

Napravio je paralelu navijača Panatinaikosa sa navijačima Crvene zvezde i Partizana.

-Ovo je atmosfera koju zaslužuje ovaj klub i OAKA. Zbog atmosfere koju ima Panatinaikos sam i došao ovde. Kada sam gledao utakmice Evrolige, Partizan, Zvezdu, oni imaju sjajne navijače. OAKA takođe dugi niz godina. Sada je vreme da se ovakav ambijent ustali na svim utakmicama i ono što želim je da bude toliko interesovanje za naše utakmice, da naši navijači ubuduće ne mogu da obezbede sebi karte. Imao sam takvo iskustvo u Efesu kada su dva poslednja meča bila rasprodata. Tako bi trebalo da bude i u OAKA Areni- istakao je Ataman.

Turski trener pohvalio je igru ekipe, ali i učinak pojedinaca.

-Matijas (Lesor) je bio agresivan i naravno Dinos (Mitoglu) koji je još jednom odigrao odlično i mislim da je on najbolji krilni centar u Evroligi. Svi igrači su pokazali posvećenost. Nan je bio vrlo dobar u prvom poluvremenu. Srećan sam što je bilo 18.000-19.000 navijača, to je san našeg predsednika Janakopulosa. Sa pobedama i naši navijači će više uživati. Možda nećemo uvek pobeđivati ali sam siguran da će navijači uvek uživati- kaže Ataman.

 

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading