VOLIM GA DO SMRTI Batler podržao Jovića, pa je zbog toga morao da pobegne treneru Majamija (VIDEO)

19:20 | 21-11-2023

Košarka 0

Sjajnom partijom se Nikola Jović predstavio u Dži ligi, a sve ono što je srpski košarkaš činio na terenu pratio je Džimi Batler, koji se našao kraj istog

Nikola Jović
AP Photo

Batler je odleteo sa Floride u Viskonsin kako bi gledao debi nekadašnjeg igrača Mege za Siju Fols Skajfors na kojem je postigao 26 poena. On je na terenu proveo 33 minuta i za to vreme je imao 8/15 iz igre, dok je bio nepogrešiv sa linije penala gde je imao pet od pet, a njegov tim je na kraju ipak poražen od Viskonsin Herda rezultatom 123:121. 

Nakon meča, Batler je ušao u svlačionicu kako bi pozdravio mladog igrača, a potom je usledio povrak za Majami.

- Niko, došli smo, videli i pokorili. Cenim poziv na utakmicu, Niko. To je znak velike ljubavi - poručio je Batler.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

NBA as nije čest gost na mečevima razvojnog tima.


- Niko! Morao sam da vidim mog dečaka. Veliki sam njegov fan. Mislim da će mnogo pomoći ovoj franšizi, kada ja budem otišao. To je moj tip, volim ga do smrti - poručio je Batler, a preneo novinar "Majami Heralda".

 

 

Što se tiče ostalih članova Hita, oni su meč pratili putem prenosa, ali ono što jeste zanimljivo, Erik Spolstra nije znao gde je otišao njegov najbolji igrač.


- Svi smo se okupili u mojoj sobi, jeli smo picu i gledali utakmicu, a onda sam primetio Džimija Batlera u dvorani. Bio sam u fazonu, ‘kako je došao tamo, to je tri i po sata vožnje’. A onda sam shvatio, pošto je to Džimi, da je leteo avionom, da ga je iznajmio. Takav život živi naš Batler - kazao je Spolstra.

JOKIĆ NASTAVLJA DA POMERA GRANICE Nikola izjednačio svoj rekord iz 2020. godine

Član druge najbolje postave na svetu pokazao je veliki napredak baš na Mundobasketu, a Spolstra ističe da je potrebno strpljenje i da će se dvadesetogodišnjak vratiti u redove Majamija.


- Jović se sjajno razvija, mogli ste da vidite zašto smo stvarno ohrabreni njegovim napretkom. Imamo ozbiljne planove sa njim, a utakmice su za njega jako bitne u ovom trenutku. Sjajno je radio u teretani, na individualnim treninzima, samo što sada mora da igra pet na pet. To će najbolje uraditi u razvojnoj ligi, ali svi smo ohrabreni već ovim prvim minutima. Odigraće četiri-pet utakmica, pa će se ponovo priključiti nama - rekao je Spolstra. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading