ADETOKUMBO NAJAVIO Biću tu u kvalifikacijama za OI, a ako stignemo do Partiza...

14:00 | 23-11-2023

Košarka 0

Reprezentacije za predstojeće Olimpijske igre spremaju najjače sastave, pa je tako Janis Adetokumbo najavio da će pomoći reprezentciji Grčke da se kvalifikuje na OI, a ako se kvalifikuje, biće na raspolaganju i u Parizu

Adetokumbo ostaje u Milvokiju
EPA-EFE/MICHAEL REYNOLDS

Košarkaš Milvokija Janis Adetokumbo potvrdio je da će igrati za reprezentaciju Grčke sledećeg leta, prvo u kvalifikacijama za Olimpijske igre, a zatim i u Parizu, ako izabranici Vasililsa Spanulisa obezbede plasman na OI.

-Trenutno, radujem se samo tome da vidim decu. Posle toga, da igram protiv Vašingtona. Posle toga, da imam dobru sezonu u nadi da ćemo biti klub koji će igrati finale NBA lige. A posle toga, da se sa reprezentacijom plasiram u Pariz. Ako se to desi i stignemo do Pariza, biću uzbuđen da budem tamo- rekao je Adetokumbo, a prenosi košarkaški portal Jurohups (Eurohoops).

Grčka će se za još 23 selekcije sledećeg leta boriti za preostale četiri vize za Olimpijske igre, na četiri različita turnira. Mediji su prethodnih pisala da je Grčka favorit za organizaciju jednog od turnira, a favoriti za preostala tri su Španija, Letonija i Portoriko.

 

 

Za više sporskih informacija, zapratite našu Fejbsuk stranicu.

Komentari(0)

Loading