SPEKTAKL U ARENI Kako će zvezdaši dočekati Nikolu Mirotića?

06:00 | 24-11-2023

Košarka 0

Crvena zvezda danas nastavlja takmičenje u Evroligi, pošto u okviru desetog kola Evrolige dočekuje Olimpiju Milano

Nikola Mirotić
TOLGA BOZOGLU

Burno leto je za nama kada je u pitanju prelazni rok u košarci na ovim prostorima, a najburnije je bilo onda kada se Nikola Mirotić pominjao kao opcija. I to za oba večita rivala.

Nikola Mirotić je još krajem prethodne sezone znao da neće nastaviti u Barseloni, iako mu je ugovor bio daleko od završenog, međutim Barsa je znala da će morati da ga se reši, pošto je on bio igrač sa najvećom platom, a Katalonci su planirali rezanje budžeta.

Odmah su u trku za sjajnog krilnog centra ušle mnoge evroligaške ekipe, a među prvima Crvena zvezda.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Zagrizli su bili i Olimpijakos i Armani Milano, a među poslednjima se uključio Partizan.

Tada ova saga počnje da dobija neke nove dimenzije, Crvena zvezda se povukla, a Partizan je postao glavni kandidat za potpis Nikole Mirotića. Dolazak sjajnog crnogorskog košarkaša sa španskim pasošem je bio praktično gotova stvar za Partizan, međutim u poslednjem trenutku sve se izjalovilo.

Mirotić je sam izjavio kako navodi da su postojale pretnje iz Crvene zvezde nisu tačni, te da je uvek sa Crvenom zvezdom i njenim navijačima imao sjajan odnos.

Između Nikole Mirotića i Crvene zvezde uvek je postojalo međusobno poštovanje, a u prilog tome govori i činjenica da je proglešen jednom prilikom i za "Zvezdaša godine".

Crvena zvezda će imati podršku prepune Štark Arene, pošto su sve karte rasprodate, pa se nesumnjivo očekuje spektakl večeras od 20:30 časova.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading