OZBILJNA FRKA! NBA zvezda krenula na Srbina, naš trener ga ugasio sa samo tri reči

09:01 | 25-11-2023

Košarka 0

Toronto je sa Darkom Rajakovićem na klupi savladao Čikago, a u samoj završnici nastala je frka. U centru pažnje našao se Damar Deruzan

Darko Rajaković
AP/Nathan Denette

Nije postigao poene, ali kada je promašio dotrčao je Austrijanac Jakob Peltl i fauliran je. Nakon toga je ostalo 1,4 sekunde do kraja i posle bacanja konačan rezultat bio je 121:108. Demar Derouzan je na to burno reagovao, pa je krenuo ka Rajakoviću, vikao je i mahao rukama, a onda ga je Srbin spustio sa samo tri reči: "In Season Tournament". Šta je to značilo? 

Zapavo je Rajaković sa velikim pravom tražio od svojih igrača da napadnu na koš i da probaju da dodatno pojačaju već solidnu razliku, a sve zbog "NBA kupa", turnira u toku sezone koji se igra. U okviru ovog takmičenja ekipe su podeljene u šest grupa, a dalje u nokaut fazu idu pobednici grupa i dva najbolja drugoplasirana tima. Toronto je u grupi sa Bostonom, Bruklinom, Orlandom, ali i Čikagom i u slučaju da se buge gledala koš razlika biće im potreban apsolutno svaki poen koji mogu da postignu.

Nije ovo prvi put da se dešavaju ovakve zabune zbog promena u NBA ligi. Iskusni krilni igrač Leri Nens džunior je izviždan kada je zakucao na kraju meča Nju Orleansa i Los Anđeles Klipersa nakon što je njegov tim ubedljivo pobedio. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading