SPREMNI SMO ZA PARTIZAN Centar Borca pred srpski okršaj u ABA ligi: Da odigramo na visokom nivou

15:14 | 25-11-2023

Košarka 0

"O rivalu ne moram puno da pričam, reč je o sjajnom sastavu"

KK Partizan
Tanjug

Košarkaši Borca u ponedeljak gostuju ekipi Partizana, u utakmici devetog kola ABA lige, a utiske pred meč izneo je košarkaš Biorca Džavon Frenklin.

-Impresioniran sam kakav smo imali pristup protiv FMP-a od prvog do poslednjeg minuta. Uostalom, o tome svedoči i rezultat. Izašli smo na parket kao tim, što je bilo divno videti. Model po kom smo igrali u prethodnoj utakmici trebalo bi da primenimo u narednoj protiv Partizana-rekao je Frenklin, prenosi klub.

Borac je u prethodnom kolu slavio protiv FMP-a (96:75), odnosno vezao je dve pobede u ABA ligi, dok crno-beli ovaj meč dočekuju sa dva uzastopna poraza.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

-Verujem da smo spremni za izazov koji je pred nama. Sposobni smo da igramo kvalitetan meč svih 40 minuta, što je preduslov da pariramo ekipi kakva je Partizan- rekao je Frenklin.

Borac je trenutno osmi na tabeli regionalnog takmičenja sa četiri pobede i isto toliko poraza, dok su crno-beli šesti sa skorom 5/3.

-O rivalu ne moram puno da pričam, reč je o sjajnom sastavu, učesniku Evrolige i aktuelnom šampionu ABA lige. Bez obzira na te podatke, koji upozoravaju, želimo da izađemo na teren i odigramo na visokom nivou- naveo je Frenklin.

Pričao je i o odnosu koji ima sa ostalim saigračima i trenerima.

"Ipak, imam veliku pomoć od čitavog tima, kako od saigrača, tako i od trenera. Želim da istaknem da se u Borcu nalaze zaista sjajni momci, koji su željni dobre igre i sportskog dokazivanja. Tako da mogu da poručim navijačima da će tokom sezone imati šta da vide od nas"-zaključio je Frenklin.

Utakmica Partizan - Borac na programu je u ponedeljak od 20 časova u Štark Areni

Komentari(0)

Loading