TOP 10 POTEZA KOLA Nedovićeva kontra osma, Mitrovićeva druga

16:52 | 25-11-2023

Košarka 0

Evroliga je odabrala 10 najlepših poteza 10. kola Evrolige

KK Crvena zvezda
Alo/ Marko Metlaš

Završeno je i 10. kolo Evrolige, i Crvena zvezda i Partizan poraženi su od svojih protivnika, Partizan od Efesa u Istambulu, Crvena zvezda od Armanija u Štark Areni.

Košarkaši Crvene zvezde prema proceni Evrolige su napravili dva poteza vredna da se nađu u top 10 poteza kola, tačnije Nemanja Nedović i Luka Mitrović.

Na osmom mestu našla se sjajna asistencija Miloša Teodosića za Nedovića koji je poentirao iz kontre u četvrtoj četvrtini kada je Crvena zvezda još uvek bila u meču pri rezultatu 63:69.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Visoko drugo mesto zauzela je blokada Džoela Bolomboja, nakon koje je usledila krađa pa zakucavanje u kontri Luke Mitrovića u prvoj četvrtini.

Prvo mesto zauzelo je zakucavanje Džarona Blosongejma za pobedu Monaka nad Baskonijom u Vitoriji. Blosongejm je dotrčao i iz skoka pokupio promašaj Majka Džejmsa koji je tri sekunde do kraja pri rezultatu 75:75 trojkom pokušao da reši meč. Ipak, Blosongejm se niotkuda pojavio uhvatio skok i na sjajan način doneo pobedu svom timu.

Ostaje pitanje, zašto se potez Miloša Teodosića, kada je fintom naterao Stefana Tonuta da prokliza, te ostao sam i pogodio trojku za prednost u poslednjim sekundama poluvremena, nije našla, ako ne u top 5, bar u top 10 poteza 10 kola Evrolige.

 

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading