RASPRODALI SMO "SINAN ERDEM" PRED MEČ SA FENEROM Dušan Alimpijević za Alo! o sjajnom startu Bešiktaša u Evrokupu, ambicijama kluba pred nastavak sezone

15:42 | 28-11-2023

Košarka 0

Mladi strpski stručnjak sjajno je startovao u Evrokupu sa ekipom Bešiktaša

Alimpijević
EPA-EFE/VALDA KALNINA

Košarkaši Bešiktaša sjajno su započeli sezonu u Evrokupu sa skorom od šest pobeda i dva poraza. Sa klupe ih predvodi mladi srpski stručnjak Dušan Alimpijević, zahvaljujući kome ovaj turski tim beleži sjajne partije na početku sezone. 

Upravo je ovakav početak sezone i bio povod da kontaktiramo Alimpijevića, koji je govorio za Alo!

- U klubu koji je poslednjih godina imao krizu rezultata, mislim da smo za kratak period uradili dobre stvari. Trenutno smo u oba takmičenja u vrhu tabele sa tendencijom da idemo u plej-of i u turskom prvenstvu i u Evrokupu. To nam je bio cilj na početku - poručio je mladi srpski stručnjak. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Bešiktaš je ostvario senzacionalnu pobedu u Evrokupu protiv Pariza, kome je to ujedno i bio prvi poraz u sezoni, a to su uspeli da urade u glavnom gradu Francuske. 

 

 

SEDNICA EVROLIGE DONELA ODLUKU Još jedan tim će se priključiti elitnom takmičenju

- Pobedom nad Parizom u gostima ekipa je dodatno dobila na značaju među navijačima, pa smo sada prvi put posle 10 godina rasprodali "Sinan Erdem halu" sedam dana pred meč sa Fenerbahčeom. To su velike stvari - istakao je mladi strateg. 

 

 

Nekadašnji trener Crvene zvezde ne krije da ima velike ambicije u Bešiktašu, ali ističe i da dosta klubova pretenduje na najviše ciljeve u Evrokupu. 

- Evrokup je ove godine, čini mi se nikad izazovnije takmičenje sa ekipama koje pretenduju za sam vrh, naročito u našoj grupi, Pariz, London, Hapoel, Huventud, Venecija, Wolves, Prometej, sve su to klubovi sa ozbiljnim ulaganjima i namerama - iskren je Dušan Alimpijević u razgovoru za Alo!

Ekipa Bešiktaša se trenutno nalazi u Beogradu, jer ih sutra od 19 časova očekuje meč protiv Hapoel Tel Aviva u devetom kolu Evrokupa, a utakmica se igra u hali "Aleksandar Nikolić". 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading