BOLJE JE IGRATI ZA ZVEZDU, NEGO PROTIV ZVEZDE Giedraitis o prvom susretu sa "delijama": Neću da lažem, počeo sam da se tresem

12:10 | 30-11-2023

Košarka 1

Zvezdin Litvanac nije krio očaranost pri prvom susretu sa navijačima Crvene zvezde na meču protiv Asvela

KK Crvena zvezda
Alo/ Marko Metlaš

Jedno od najvećih pojačanja za Crvenu zvezdu ove sezone je sigurno Litvanac Rokas Giedraitis. Sjajno krilo crveno-belih i bivši igrač Baskonije poznat je po svom šutu za tri poena, međutim, kao i ostatak ekipe, još uvek traži svoju pravu formu.

Giedraitis je gostovao u emisiji "Oni vole Srbiju" i otkrio šta je osetio kada se prvi put susreo sa navijačima Crvene zvezde u Beogradu na meču protiv Asvela u prvom kolu Evrolige.

- Neću da lažem, na prvoj utakmici kada smo igrali sa Asvelom, sećam se pred početak da sam čuo navijače, i u tom trenutku sam počeo da se tresem, ozbiljan sam. Sve dok sudija nije podbacio loptu telo mi se tresl. Bio sam pod stresom na početku, priznajem.

Litvanac je u dresu Baskonije igrao protiv Crvene zvezde pred njenim navijačima, ali je ističe je bolje igrati za Crvenu zvezdu nego protiv nje.

-Ranije sam igrao protiv Zvezde, ali ne za Zvezdu. Bolje je igrati za Zvezdu, zabavnije je. Navijači su neverovatni. Daju ti snagu, energiju, šesti su igrač i motivišu te da pobediš svaku utakmicu, veruješ u sebe i daš od sebe 100%- kaže Litvanac.

Komentari(1)

Loading
Milos Komlenović

30.11.2023 23:41

Crno bela boja mila🖤🤍🏁